TACX CLASSIC ZEELAND

 

28 augustus 2017

Nog maar anderhalve maand en dan gaat de eerste Tacx Pro Classic van start! De voorbereidingen zijn in volle gang, het belooft een prachtig spektakel te worden. Tot die tijd zullen wij je regelmatig via deze nieuwsbrief op de hoogte brengen van alle wetenswaardigheden.
 
In deze eerste nieuwsbrief aandacht voor de toerversie van de wedstrijd. De ultieme seizoenafsluiter voor iedere actieve fietser!
 
Voel je een dag prof in Zeeland. Met de Tacx Classic Zeeland fiets je, voor de wedstrijd uit, op hetzelfde parcours als de professionals. Start en finish van de toertocht zijn op Neeltje Jans, een unieke locatie. Wie herinnert zich niet de spectaculaire beelden van het peloton op de Oosterscheldekering tijdens de Tour de France-etappe in 2015?!
 
Ontdek de Zeeuwse schoonheid vol Deltawerken en eilanden en kies uit één van de drie afstanden: 30-75-126 km. De 30km route is ook zeer geschikt om als gezin aan deel te nemen. Of, ga zelf fietsen en laat je gezin met korting genieten van een bezoek aan het attractiepark. Een betere start van de herfstvakantie is er niet.
 
Na de inspanning tijdens de Tacx Classic Zeeland kan je heerlijk ontspannen kijken naar de doorkomsten en de finish van de profs. Een completere wielerdag bestaat niet.

Dit wil je toch niet missen? Ga voor meer informatie én inschrijven direct naar www.tacxclassiczeeland.nl                                                                         
Namens de organisatie,
Kees Bal