Keetie van Oosten-Hage toertocht 2019

 

Datum: 17 augustus 2019

Graag breng ik u op de hoogte van het volgende: Zaterdag 17 augustus vindt, na de succesvolle editie van 2018, de Keetie van Oosten-Hage toertocht 2019 plaats. Net zoals vorig jaar brengt deze prachtige tocht u over de mooiste wegen op en rondom het eiland Tholen. Naast de doorgaande (fiets)wegen worden tevens de minder bekende wegen aangedaan, wat de schoonheid van deze tocht ten goede komt. De elementen uit het toerfietsen zullen dan alle aan bod komen, wat deze tocht behalve mooi ook uitdagend maakt.

 

Er is keus uit drie verschillende afstanden, namelijk 60, 90 en 130km. Voor de eerste twee afstanden is er één volledig verzorgde tussenstop voorzien, en voor de langste afstand twee tussenstops. Voor het zover is zal u voor de start een gratis bakje koffie met een heerlijke bolus aangeboden worden. Achteraf is er naast gezelligheid en muziek tevens een pasta-maaltijd (bij de prijs inbegrepen). Natuurlijk kunt u ook andere consumpties kopen op de Markt.

 

Starten kan tussen 10:00 en 11:00 op de Markt in Sint-Maartensdijk. Inschrijven kan op de dag zelf, maar om snel van start te kunnen gaan raden wij u aan om vooraf online in te schrijven. Dit kan via onderstaande link. De kosten voor de toertocht bedragen tien euro.

 

Onze stichting ‘Fietsen op Tholen’ vraagt u vriendelijk de toertocht binnen uw club of vereniging onder de aandacht te brengen. Als comité van wielerliefhebbers willen we niks liever dan de wielerhistorie, die het Zeeuwse Tholen rijk is, zowel voor jong als oud, getraind als ongetraind, op een racefiets of e-bike, verder uit te breiden.