Onze sponsor

Estrategy sponsor van TGV

Estrategy sponsort Toerclub Goes Vooruit (TGV).  Het softwarebedrijf heeft zich als shirtsponsor verbonden aan de wielrenners uit Goes en omgeving. Estrategy draagt de wielersport al jaren een warm hart toe als sponsor van verschillende wielerklassiekers zoals Tacx Pro Classic, Arjaan de Schipper Trofee en criteriums zoals de wielerronde van Sint- Maartensdijk, de Ronde van Kruiningen en de Ronde van Goes. En sinds voorjaar 2022 rijden alle TGV-leden in het stijlvolle TGV/Estrategy wielertenue.

Ondersteuning van de wielersport belangrijk

Jean-Marc Dagevos van Estrategy, zelf als zijn agenda het toelaat ook fanatiek fietser:  ‘Wij vinden het belangrijk dat we de wielersport in Zeeland ondersteunen. TGV is afgelopen vijftien jaar een begrip geworden onder toerrijders en heeft het organisatorisch en bestuurlijk prima voor elkaar. Wij hebben er daarom vertrouwen in dat TGV onze bijdrage op een goede manier besteedt.’

Specialist in maatwerk software

Estrategy is gespecialiseerd in maatwerk-, ERP- en e-commerce software en heeft voor de ontwikkeling daarvan alle disciplines onder één dak. Benieuwd naar wat Estrategy voor jou kan betekenen? Kijk dan op www.estrategy.nl.